Er du så småt gået i gang med at planlægge forårets og sommerens ferier, og ønsker du at gøre noget lidt ud over det sædvanlige? Så skulle du prøve denne gang at planlægge en ferie på landet. Hermed menes ikke en god, gammeldags bondegårdsferie på et dansk landbrug, men et moderne afslapnings ophold i det smukke og levende Italien.

Med en såkaldt Agriturismo ferie får du, hvad man kan karakterisere som en bondegårdsferie for livsnydere. Du bor ikke på hotel, ej heller er du hensat til interimistiske camping pladser eller tvivlsomme Bed and Breakfast etablissementer. Du får i stedet den fuldbyrdede italienske oplevelse og en fantastisk afslappende ferie i landlige opgivelser.

Hvad er Agriturismo?

Agriturismo er luksus i landlige omgivelser – du indlogeres på en autentisk italiensk gård, som er indrettet og opdateret til at møde det moderne menneskes standarder. De gårde, som anvendes til Agriturismo, har for de flestes vedkommende stadig egen produktion af eksempelvis vin, oliven og olivenolie, urter, marmelade eller honning, så der vil være rig mulighed for at få en kulinarisk oplevelse oven i hatten.

Ligeledes har mange af de lækre Agriturismo gårde kort afstand til nærliggende småbyer, skulle man ønske at besøge et ægte italiensk pizzeria, osteria eller trattoria, eller måske en ristorante. Agriturismo er en anderledes måde, hvorpå man kan opleve det italienske ferieland. Mange Agriturismo gårde har særlige tilbud til familier med børn, og størstedelen er indrettet med swimming pool, hvilket især er et hit i den varme, italienske sommer.

Hvor finder jeg Agriturismo Toscana?

Synes du, at en Agriturismo ferie lyder tillokkende, så bør du tjekke localliving.dk ud. Localliving har specialiseret sig i autentiske ferieboliger i Italien, og tilbyder blandt andet ophold på Agriturismo gårde i Umbrien og Toscana. På localliving.dk finder du hundredevis af lækre og luksuriøse ferieboliger på Agriturismo gårde.