Der er rigtig mange måder at gøre en forskel på for verdens skyld. Men der er måder, der er mere effektive end andre. Køb en lille bid af regnskoven. Den lille bid bliver sikret for evigt. Ingen skovning, ingen jagt efter truede dyr, fred og naturen er, hvad der er tilbage. Penge, der ikke kun kan sikre det helt unikke liv, der findes her, men som også kan hjælpe de lokale til at leve på en bedre måde, hvor de ikke er nødt til at ødelægge deres eget hjem for at få mad på bordet.

Lidt gør en kæmpe forskel

Hvis du tænker, at en lille smule ikke batter, så skal du tro om. Når mange mennesker sammen gør en lille smule hver især, så bliver det meget stort, meget hurtigt. Du kan være en del af den lille del, der vokser og vokser. For dig vil det ikke være meget, for verden vil det være en meget stor forskel. Ja, regnskoven er meget langt væk, og det kan være svært at relatere til, men regnskovene er så vigtig en del af verdens dyre- og planteliv, at det skal helt ind i vores stuer.

At redde verden

Ingen kan redde verden alene, lige meget hvor meget de så end prøver. Her er muligheden for at stå sammen med andre og gøre en forskel. Fællesskab gør stærkere, og det er det bånd, der kommer til at gavne verdens store, smukke skove. Planter og dyr kan ikke klare at passe på sig selv mod mennesker, derfor må andre mennesker træde til og hjælpe. Vi kan gøre det sammen og sikre, at fremtidige generationer kan leve med regnskovene som en del af deres hverdag, og de lokale fortsat kan leve i og med naturen, som deres forfædre har gjort det i tusinde år før dem.