Foruden egenskaben til at virke beroligende på irriteret hud er aloe vera gel en effektiv behandling for acne, psoriasis og skæl. Det er også fantastisk til insektbid og udslæt.

Aloe vera er et must-have i enhver førstehjælpskasse og bør indgå som en del af din hudpleje rutine.

Hvad er Aloe Vera Gel?

Aloe vera er en kaktuslignende plante, der vokser i meget varme klimaer. I USA vokser det på steder som Texas, Florida og Arizona. De saftige blade af planten producerer et klart, gelélignende stof. Dette stof kan laves til oral medicin, eller i en gel, som du kan gnide ind i din hud. Gelen som normalt kommer i en pumpeformet flaske, er fantastisk til hud- og hårpleje.

Gelen er ekstremt beroligende hvilket gør den perfekt til solbrændinger og irritation. Det er endda stærkt nok til at bekæmpe hårde forhold som psoriasis.

Ting at overveje, før du køber aloe vera

Der er mange muligheder på markedet for aloe vera. Så hvordan vælger du det produkt der er mest effektivt, passer bedst til dig og som er i tråd med en eventuel vegansk livsstil?

Der er nogle ting, du bør overveje, såsom:

Er det virkelig 100% rent aloe vera?

En flaske aloe vera gel kan stolt proklamere, at den indeholder “100% ren aloe vera” eller “lavet med 100% ren aloe vera”, men det er ikke nødvendigvis rigtigt. For eksempel; hvis en aloe vera gel indeholder en masse vand blandet med en lille smule aloe vera, kan producenten skrive; ’’lavet med ren aloe vera’’ på emballagen.

I mange tilfælde kan marketing her med vilje forvirre, for at få dig til at tro at du køber et rent produkt. Du kn risikerer at betale mere for et produkt af dårligere, hvis du ikke er forsigtig!

For at sikre, at du køber den reneste aloe vera, bør du læse på ingredienslisten. Aloe bør være den allerførste ingrediens – ikke vand eller andre fyldstoffer. Sørg for, at det er fri for unødvendige konserveringsmidler, fortykningsmidler og farver.

Økologiske og naturlige ingredienser

Vores hud er det største organ i vores krop. Det er også porøst, hvilket betyder at det absorberer de materialer, vi sætter på det. Dette omfatter også makeup og hudpleje cremer. Produkter, der ikke er økologiske, indeholder pesticider og kemikalier, der bruges til at dyrke planterne. Disse overføres til det endelige produkt. Fordi din hud er som en stor svamp, absorberes disse kemikalier og pesticider i din krop. Undgå derfor planter dyrket med pesticider. Aloe vera er et dejligt naturligt produkt