Normalt er jeg jo typen, som elsker at lave min egen festmad – og gerne helt fra bunden. Men til min datters bryllup her i sommers måtte jeg give fortabt. Ikke nok med, at pigebarnet havde inviteret over halvfjerds gæster (hvem i al verden har så mange venner?) – hun insisterede også på at afholde festlighederne i lokaliteter, hvor muligheden for selv at kokkerere var mildest talt begrænsede. Så jeg måtte en tur ud på det store internet og se, hvad jeg kunne finde af gode catering firmaer.

Catering fra Ebuffet – den bedste kvalitet for pengene

Jeg havde heller ikke tænkt mig at spendere hvad er svarer til en mindre sjællandsk proprietærgård på maden og drikkevarerne til festen, så catering måtte heller ikke være helt uoverkommelig rent prismæssigt. Derfor faldt mit valg på Ebuffet, som ved første øjekast virkede prisbillig og nem at gå til. Det skulle senere hen også vise sig, at catering fra Ebuffet – foruden at være venlig ved pengepungen – også holdt en usædvanligt høj standard. Og den indledende runde, også kendt som selve bestillings situationen, slap jeg utroligt nemt om ved.

Det smarte bestillings system på Ebuffet.dk tillader dig nemlig at bestille samtlige retter på kuvertbasis, og du har hele tiden styr på, hvor meget du har bestilt, og hvor meget det koster. Du kan til hver en tid gå tilbage og rette, skulle du have ombestemt dig. Og da bestillingen foregår 100% digitalt, er du sikret imod fejlbestillinger og misforståelser. Da maden så ankom – til tiden og direkte til døren – bar den præg af at være nylavet. Salaterne var friske og sprøde, frikadeller og andre småretter var stadig lune, og brødet var velduftende og saftigt.

Skal du bruge mad ud af huset til et større arrangement, kan jeg åp det varmeste anbefale, at du bestiller denne via ebuffet.dk