Jeg ved ikke, hvorfor der ikke er nogen, der har fundet på det noget før, men jeg har fundet en BH, der for det første har rigtig mange hægter, der sidder rigtig tæt, og for det andet er det placeret foran på BH’en. Det er bare rigtig smart. Ikke kun er det nemt at tage af og på, for det andet sikrer det, at BH’en sidder helt perfekt og giver god støtte. Den gode støtte giver et godt udseende, så jeg er mere end bare glad for denne model Så glad, at jeg gerne vil have flere som den.

Jeg fandt den

Det var egentlig et forsøg, da jeg købte den BH, for jeg var ikke sikker på, at den var så god, som jeg troede ud fra dens design, men igen, så blev jeg hurtigt overbevist om at det var den slags, jeg helst ville bruge. Derfor bestilte jeg et par stykker til. Så har jeg løbende, for der skal jo vaskes ind imellem. Mærket hedder Anita bh, og det er det bedste, jeg har prøvet. Jeg er i hvert fald så vild med denne her, og jeg overvejer at prøve nogle nye modeller.

God service

Jeg er blevet glad for at handle på den hjemmeside. Der er en rigtig god service, og så leverer de hurtigt. Det er nemt at overskue, og så er der imponerende mange størrelser. Så alle dem, der ellers har svært ved at finde en BH, der passer til lige dem, de kan finde en her. Det er rigtig godt for dem af os, der har svært ved at finde noget, der passer, hvis vi kigger i almindelige forretninger. Det kan være rigtig frustrerende at skulle lede forgæves og ellers kun finde noget, der ikke ligefrem er pænt, hvis man så er så heldig, at der er noget i ens størrelse.