Når vi i vores virksomhed skal have varer ud til vores kunder, så skal kvaliteten være i top. Der skal ske afsendelse af de færdige varer til det aftalte tidspunkt. Prisen skal være som aftalt. Det er sådan, vi får tilbagevendende kunder, og det er også sådan, at vores ry spreder sig. Når det gælder den anden vej rundt, at det er noget, vi bestiller, så har vi derfor de samme forventninger til vores leverandører.

Det gør os til tilbagevendende kunder

På nogle områder skifter vi leverandør indimellem. Hvis tingene ikke er i orden af en eller anden årsag, eller hvis det bliver meget dyrere end aftalt. Men når det kommer til forskellige tryksager, alt fra beachflag til brevpapir, så har vi i rigtig mange år brugt den samme leverandør. De har den samme tilgang til deres kunder, som vi har, og det er helt sikkert derfor, at vi hele tiden vender tilbage.

Vi kender prisen på forhånd, for det sikrer deres effektive prisberegner. Antal og udformning kan vi selv vælge, og prisen dukker derefter op. Det er helt fantastisk, og det er virkelig noget, der giver mening for dem, der sidder med regnskaberne og ved, hvor meget der kan bruges på de forskellige ting, vi skal bruge.

Vejledning kan vi også få med

Har vi brug for noget mere eller noget, der er anderledes, end det vi plejer, så er der en fantastisk kundeservice. Ja vi har kun gode oplevelser med vores tryksager herfra. Det sidste, vi bestilte, var nogle beachflags, og de er helt fantastiske. De kan bruges alle steder, for vi har nemlig valgt en udgave, der også kan klare vind og vejr og dermed kan bruges som udendørs reklamesøjler.

Noget, der virkelig kan svare sig, for kommer vores navn mere ud, så får vi endnu flere kunder. En rigtig god løsning for os.