Du har sikkert hørt udtrykket, at hvis noget virker, så er der ingen grund til at ændre på det. For mig er det indbegrebet af sort te, der er blevet dyrket, tilberedt og drukket på samme måde i hundredevis af år. Det er selvfølgelig på grund af den smukke farve, den skønne duft og den helt fantastiske smag.

Sort te er meget forskelligt

En sort te dækker over mange forskellige typer af te. De har det til fælles, at de alle kommer fra den samme plante, der hedder camellia sinensis, og at den skal brygges ved den samme temperatur, nemlig omkring 90 grader og i nogle minutter alt efter smag, men her stopper lighederne også.

Alt efter hvor i verden, teen bliver dyrket, samt om der tilsættes blade fra andre planter eller olier for smagens skyld, så ender du med mange typer af sort te, og alle har hver sin favorit.

For mig er det Ceylon og forskellige britiske blandinger, der er mine favoritter. Jeg er desuden begyndt at købe dem i et tehus på nettet, for her får jeg sort te, der smager som intet andet, jeg har prøvet. Kvaliteten er helt fantastisk, og det gør det til en endnu større nydelse for mig.

Jeg kunne ikke forestille mig en hverdag uden god te

Der var også engang, hvor jeg hellere tog en kop kaffe end en kop te, men det er lige omvendt nu. Igen så kræver det, at det er en god te, for her er smagen så meget bedre.

Derfor kan du også være sikker på, at hvis du kommer på besøg hjemme hos mig, så vil du få en rigtig god teoplevelse, for jeg serverer den samme gode te for mine gæster som for mig selv. Jeg har ikke andet end god te, og der er altid lidt forskellige slags at vælge mellem, så der er til alle slags humør og årstider.