Spild af tid og penge – det er, hvad det er, når jeg igen og igen skal bruge lang tid på at søge kompensation for aflyste fly. Fly, som er overbookede, og alt for tit er forsinkede. Det er næsten, som om det er en del af arbejdsugen, og så meget tid kan jeg ikke bruge på det, for det er ikke lige så let, som man skulle gå og tro, at søge om kompensation. Derfor blev jeg ovenud lykkelig, da jeg opdagede, at der var mulighed for at overlade det til et firma og så lade dem søge for dig. De ville sikre, du altid fik den kompensation, du havde krav på, så længe du sørgede for, at de fik den rigtige dokumentation.

Jeg undersøgte markedet, og det gik meget hurtigt op for mig, at jeg skulle undersøge markedet grundigt, for der var flere, som tilbød denne service.

Jeg tog en snak med flere af dem, og til sidst var det klart for mig, at der specielt var et firma, som i deres service og kundebetjening virkede mest professionelle.

Dem fik jeg brug for

Jeg fik allerede efter tre uger brug for deres service, og jeg fik der bekræftet, at jeg bestemt ikke havde valgt forkert, hvad angår flyforsinkelses-erstatning. Et aflyst fly og jeg måtte tage hjem uden at komme til Rom og mødes med en samarbejdspartner, og jeg fik kun sendt dokumentationen og glemte så alt om det igen, men allerede dagen efter fik jeg besked om, at kompensationen var sikret. Meget imponerende og meget professionelt.

Jeg har siden brugt dem et par gange mere, og hver gang har de leveret så professionelt et stykke arbejde, at jeg har anbefalet dem til adskillige andre, for de fortjener at få alle de anbefalinger, de kan, få for deres gode arbejde og service, som er langt bedre end forventet, og til en pris, som er meget lavere end det, jeg troede var muligt.