Det er så moderne med brunch, og jeg må indrømme, jeg for længst har overgivet mig. Så da jeg fyldte 60 og gerne ville fejre det, så var brunch for mig den eneste løsning. Det bliver ikke for sent, selvom gæsterne bliver hængende, og det er stadig lækkert med alle de små retter, alle kan gå og spise af.

Jeg gad ikke lave det selv

Mine børn og svigerbørn meldte sig frivilligt til at komme og hjælpe med at dække bord og lave te og kaffe til alle gæsterne, og det var noget, jeg satte pris på. Der kom alligevel en del mennesker, og jeg vil hellere bruge tiden på dem, end jeg vil slave i køkkenet. Derfor skulle ingen, hverken dem eller jeg, stå og lave maden til dagen heller. Jeg havde besluttet, at det skulle holdes hjemme, så der var kun en mulighed, og det var at få maden udefra.

Nu er jeg heldigvis ikke bange for at gå online, så jeg brugte noget tid på at kigge på de mange cateringfirmaer, der kunne levere brunch. En blandet landhandel af skidt og kanel må jeg sige. Jeg ville have god mad lavet med kærlighed, men jeg ville også have mad, der var til at betale.

Gode anmeldelser fra mange kunder

Så jeg kiggede helt naturligt på, hvad andre anbefalede. Det er altid e god indikator på, om noget er godt eller ej og derfor blev det et firma ved navn http://ebuffet.dk/, der skulle levere til os.

Det helt rigtige valg. Bedre kan det ikke siges, for deres brunch var fantastisk. Der var det hele med og lidt til, og så var der rigeligt. Noget jeg virkelig sætter pris på, for ingen skal gå sultne fra bordet. Noget der ville være helt umuligt her, for der var både nok mad og, velsmagende var det også. Det gav mig den bedst tænkelige fødselsdag.