En lang arbejdsdag kan være hård, og nogle gange har man brug for noget hurtig energi til at komme igennem dagen. Som administrativ medarbejder i en virksomhed har jeg erfaret, at det der med at få leveret frisk frugt til kontoret virkelig godt kan betale sig. Det er meget populært blandt medarbejderne, og det giver netop et friskt pust, så man har lettere ved at klare den lange arbejdsdag. Hvis du overvejer at få leveret frisk frugt til din virksomhed, men er i tvivl om, hvem der tilbyder dette, så kan du læse meget mere i teksten her.

 

Få levering af frugt gennem Frugtcompagniet

Hos Frugtcompaniet er de klar over, at frisk frugt giver friske medarbejdere, og derfor har de lavet en ordning, som man endda kan prøve i to uger til halv pris. Der findes forskellige slags kurver og kasser, både når det kommer til indhold, men også til antallet af medarbejdere. På den måde kan man supernemt tilpasse sin frugtkasse til sin virksomhed, og de behov som medarbejderne måtte have. Det er supernemt at tilmelde sig ordningen og bestille den kasse med frugt, man gerne vil have. Frugten er altid frisk, og bliver leveret til tiden, samtidig med at der findes et stort udvalg, så der med garanti er noget for alle medarbejdere i virksomheden.

 

Tilmeld dig en ordning i dag

Muligheden for at kunne spise et friskt og lækkert stykke frugt på en lang arbejdsdag er helt sikkert noget, der vil falde i god jord hos medarbejderne i din virksomhed. Jeg vil klart anbefale Frugtcompaniet, hvis du lige nu overvejer at tilmelde dig en ordning, så du kan få leveret frisk frugt lige til døren i din virksomhed. Derfor er det bare med at hoppe ind på http://www.frugtcompagniet.dk/ og tilmelde dig ordningen, så du kan få friske medarbejdere hver dag.