Te er næsten en hel verden for sig selv. Det er efterhånden blevet lidt af en videnskab med de mange forskellige arter, sorter og typer, som findes verden over. Når man trænger til en kop te, er mulighederne næsten endeløse: oolong, roiboos, matcha, sencha og mange andre forskellige te. Dertil kommer de mange forskellige aromaer i form af blomster, frugter og krydderier, som man kan tilsætte en teblanding. Med andre ord er der frit valg på alle hylder, når du vil forkæle dig selv eller en af dine nærmeste med en pose frisk te. Det gælder ikke mindst, når du køber hos Carstensens Tehandel, der har landets største udvalg af te og teblandinger fra hele verden.

Prøv dig frem og find din favorit

De mange muligheder kan virke overvældende, når man har lyst til at købe te. Men samtidig er det netop variationen og de mange smagsnuancer, der gør te til noget helt særligt. Der er nemlig mulighed for at prøve en masse forskelligt i form af grøn, hvid og sort te i forskellige blandinger. På den måde kan du hele tiden udforske noget nyt og finde frem til din personlige favorit. Samtidig har forskellige teer forskellige egenskaber. Hvis du fx har svært ved at sove, kan en kop kamillete virke beroligende, mens den sorte te indeholder koffein og derfor virker modsat opkvikkende. Derfor kan man roligt sige, at te er en hel verden for sig selv, hvor der er rig mulighed for at udforske og prøve sig frem, hvis man er nysgerrig.

Perfekt som gave – til dig selv eller andre

En teblanding eller en pakke med forskellige tebreve er den oplagte gave for teelskeren. Hvis du kender en, der fortjener lidt ekstra selvforkælelse, især her i den kolde tid, udgør en pose med te den oplagte gave. Det gælder naturligvis også, hvis det er dig, der trænger til en gave og noget at varme sig på.