Det er normal praksis på mange arbejdspladser, at der altid står kaffe på kanden og snacks til ganen til virksomhedens medarbejdere. Og det er også i stigende grad populært med firmafrugt. Som administrativ medarbejder i en mellemstor privatejet virksomhed var det noget, min chef forsøgte at teste forleden. Det viste sig, at vi gennem en frugtordning kunne opnå en række positive konsekvenser. For det første fik vi et reduceret sygefravær, fordi vores medarbejdere fik en del af deres daglige frugt- og grøntindtag på arbejdet. Tillige kunne vi sikre os, at medarbejderne ikke løb tør for energi sidst på dagen. 

 

 

Jeg tror i høj grad, at årsagen til, vi har så stor succes med firmafrugt, er, at vi valgte en god leverandør. Vi valgte nemlig frugtcompagninet i sin tid, og det er vi den dag i dag utrolig glade for. Først og fremmest har de nogle gode priser. Og det er naturligvis vigtigt, at en sådan frugtordning ikke koster en bondegård. Men de har også et stort udvalg af alverdens friske frugter, som blev leveret til os hver dag. Det er skønt at få tilført frisk frugt, og jeg kan også mærke på min egen krop, at jeg i min dagligdag er blevet sundere, fordi det nu ikke længere udelukkende er op til mig privat at sikre, at jeg får nok frugt i løbet af en dag, men jeg nu også får det på min arbejdsplads. Det gør det hele lidt nemmere, når man ønsker at leve sundt. Og når man holder af sine kolleger er det naturligvis skønt at se, at de også øger deres frugtindtag og reducerer sygedage – altsammen grundet en lækker ordning om firmafrugt fra frugtcompagninet. Du kan læse mere om det her. Der skal i hvert fald lyde store anbefalinger fra min side af; dem kan du trygt gøre brug af.