Jeg er chokeret over, hvor meget juks der kan fås til børn nu om dage. Jeg er sikker på, at legesager og alt det andet holdt markant bedre, dengang jeg var barn. Men der er meget i dårlig kvalitet, og tit kan prisen afsløre det. Desværre har jeg ikke altid råd til at købe det bedste af det bedste, selvom jeg gerne ville. Det kommer også an på, hvad de små gerne vil have, men de bliver bare så kede af det, når det går i stykker, og når far ikke kan reparere det.

Kvalitet og gode mærker

Jeg kigger derfor rigtig tit på udsalg og outlets, men det er ikke altid, der lige er dét, der er populært hos børnene. Eller hos mig for den sags skyld. Derfor er jeg begyndt at kigge på nettet, for der kan jeg finde kombinationen af kvalitet og gode priser, og det er samtidig noget, der kan bruges af børnene, og som de bliver glade for.

Det er mærker som trunki og andre, der tiltaler mig. De fine børnekufferter, der kan bruges til rejser, besøg hos familien, opmagasinering og leg i hverdagen. Den alsidighed er helt fantastisk, og med det søde design, der samtidig er sikkert og gennemtænkt, så var der ingen tvivl om, at der skulle være to af den slags hos os.

Børnene er vilde med dem

Det er nemlig rigtig sejt at have sin helt egen kuffert. Så leger de forretningsrejse, for far rejser indimellem med sit arbejde. Det er en alletiders god leg, som de kan få timer til at gå med. De er ikke helt med på konceptet, hvilket bare gør det sjovere at høre dem, når de leger rejse.

De kan endda klatre op på denne kuffert uden problemer, så det har virkelig været et godt køb. Helt sikkert en hjemmeside, jeg vender tilbage til.