Jeg havde tænkt meget over, hvor vi skulle få maden til konfirmationen fra, gæsterne var vant til, at jeg selv lavede maden, og at der altid var noget virkeligt lækkert på menuen. Men jeg kunne ikke overskue at lave made til 70 mennesker og samtidig holde tale, sørge for underholdning og sikre dagen forløb, som den skulle. Jeg havde for første gang brug for andre til at lave maden, og det skulle leve op til min standard.

Mad til den kræsne gourmet online

Jeg brugte alt for meget tid på at finde ud af, hvem som skulle levere maden. Min kone begyndte at joke med, at jeg ikke sparede noget tid, og jeg lige så godt kunne lave maden selv, når jeg nu ikke kunne stilles tilfreds. Jeg fik anbefalet http://online-buffet.dk/ af en arbejdskollega, de havde brugt dem som inspiration til både bryllup og til barnedåb. Jeg kiggede ind på Ebuffets hjemmeside, og for første gang blev jeg en smule interesseret. God, simpel og enkel mad, som ville være velsmagende, hvis det blev tilberedt korrekt.

Jeg ringede til deres kundeservice for at sikre mig, de også kunne leve op til det, de skrev på deres hjemmeside, og jeg blev efterladt med åben mund, meget imponerende og stor viden om deres produkter.

Jeg vidste, jeg skulle tage en beslutning, og da vi havde besluttet os for buffet, så var det kun at vælge og håbe, det gik som det skulle, på dagen.

Ja, det var helt perfekt

På selve dagen kom eBuffet med maden, og det stod klart fra starten af, at de sagtens kunne leve op til det, som de havde lovet. Som gourmand kender jeg alt til maden bare ud fra, hvordan det dufter, og det store telt i haven duftede, som stod du i et køkken med michelinstjerne. Jeg var meget benovet over, at de kunne levere kvalitet til de priser, og at de leverer mad i overflod og sætter det hele op. Det er sjældent, du i en branche med mange brodne kar, møder så meget venlighed, professionalisme og evne til at skabe et produkt, som leverer varen.

Den store buffet, som vi fik til drengenes konfirmation, var superb, kødet var mørt og stegt perfekt, så du kunne høre fuglene synge, alt tilbehøret var af friske råvarer og var som et smukt kompliment til kødet, som spillede hovedrollen.

Friskbagt brød, lunt og med en god krumme i, alt klappede og jeg kan kun sige til Ebuffet, at jeg ikke kunne have leveret det bedre selv på nogen måde. Fra først til sidst leverede de kvalitet og professionalisme, og jeg vil gerne takke dem for at have gjort børnenes dag så meget bedre.