Om vinteren pakker jeg de mere følsomme blomster ind, så de ikke går til i kulden. Jeg ordner mit drivhus, så det er helt klar til spiring, når vi nærmer os de varmere måneder, jeg får styr på alle mine redskaber, og jeg overvejer, hvordan næste sæson skal klares. For mig er haven min passion, og mage vil nok mene, jeg gør lidt for meget ud af det, men jeg nyder virkelig at have blomster fra den først erantis og så flere måneder frem. Derfor gør jeg mit til at skabe de bedste forhold i min have, så alting kan gro og spire.

Handler i god tid det, jeg skal bruge

I modsætning til mange andre, så ser du ikke mg i byggemarkedet lige omkring påske. Der er altid run på der, for så skal haven og alt det andet udendørs klares, og der skal handles til det først. Ikke mig, jeg har ordnet det inden. Det jeg har brug for, som muld for eksempel, har jeg bestilt hos https://havehandel.dk/produkt-kategori/jord-og-muld/hojbedsmuld/ i god tid, så når det er påske, skal jeg ikke længere væk end ud i haven for at hygge med lidt arbejde.

Mere end bare hårdt arbejde

De første par år var hårde, det indrømmer jeg blankt. et var rigtig hårdt, for der skulle der styr på bede, og der skulle luges og meget andet. Over tid bliver det mere afslappende. Der er ikke så meget, der skal klares, ukrudt er der ikke meget af, så det er mere tid til bare at nyde alle de smukke blomster og det spiselige fra drivhuset.

Det er det hele værd. Al det hårde slid fosvinder, når jeg kan kigge på smukke blomster og alt det grønne omkring mig. Jeg kan ikke få nok af det, og for mig er det den mest givende hobby, der findes.