Jeg kan godt lide at følge med i alt, der har med indretning og design at gøre. Men samtidig er det for mig så meget mere end at sætte skabet det rigtige sted eller at have bestemte designeres produkter i de forskellige rum. Design er en stor samling af noget, der gør et hjem helt, som viser, hvem du er, og som har sit eget udtryk. Det er også at tænke uden for boksen og samtidig lade sig følge med de forskellige strømme, der er, og dermed alle mulighederne.

Hvis jeg ikke selv får tanken

Mange gange finder jeg inspiration i andres ideer. Nogle gange kopierer jeg det direkte, for hvis der er nogen, der har indrettet sig på en rigtig smart eller flot måde, hvorfor så ikke selv nyde godt af det og stjæle ideen. Andre gange bruger jeg det som et udgangspunkt til at skabe mit eget på det, andre har skabt.

Det er derfor, jeg bruger meget tid på forskellige blogs. Det er altid spændende at høre om, hvad andre har gjort, og hvordan deres resultat blev. Det er også en god mulighed for at finde nye og spændende steder at handle ind, for der er som regel både ris og ros til forskellige virksomheder på en blog.

En rigtig god en, der viser, hvordan du kan bruge tapet som en del af din hverdag, kan du finde her: http://dk-tapeter.dk/. Her kan du se, både hvordan tapet kan bruges til at give dine vægge et spændende liv, som du ikke troede var muligt, og hvor livligt et hjem kan blive uden malede vægge.

Men det er også her, du kan finde ud af, hvor meget tapet der findes derude, og hvordan retrotapet kan ændre en stue eller betontapet kan give et fedt, industrielt look i et køkken eller en entré.

Jeg tapetserede stuen

Jeg indrømmer blankt, at det var denne blog, der gjorde, at der nu er tapet i min stue. Noget, jeg altid har syntes hørte mine bedsteforældre til, men tapet nu om dage er så meget mere. Der er tapet, som er retro, men der er også moderne farver, spændende striber, trykt kunst og alt andet derimellem.

Det værste var at vælge, men det blev striber for mit vedkommende. Det giver et spændende bræk i forhold til alle møblerne, og jeg tror, der kommer til at gå mange år, før maling lige bliver noget, jeg vil have. Så hellere et nyt tapet på sigt.