Min kæreste og jeg har besluttet os til at komme af sted på vores livs rejse. Vi er der, hvor det snart er familielivet, der venter forude, og det er derfor nu eller aldrig. Vi skal af sted i 5 måneder. Hele verden rundt og lidt til. Rejsen er bestilt og betalt, puh mange penge på en gang, og at er planlagt til turen. Vi har endda begge fået orlov fra vores arbejde. Der mangler bare udstyr til det hele. Vi skal helst rejse så let som muligt, for det er ikke luksus, det er oplevelse, vandreture og meget andet i den stil.

Vi har handlet det hele

Vi kom hurtigt i gang med alt det praktiske inde på xtragrej.dk. Her fandt vi alt det basale, vi skulle bruge, i en kvalitet, vi ville have. Det er udstyr, der skal kunne klare mange strabadser  alt fra ørken til regnskov, så det gælder om at være praktisk og få det hele med. Det skal også veje så lidt som muligt, så vi kan slæbe det selv, lige som det skal kunne pakkes sammen til det rene ingenting.

Men her er det nemt at finde det hele og til gode priser. Rart når der er brugt penge på turen, og nå der ikke kommer lønkroner i et stykke tid. Så nu har vi bestilt to store, kraftige rygsække, med masser af plads. Den slags, hvor vægten nemt kan fordeles fornuftigt på ryggen. Dertil kommer støvler til os begge og praktisk tøj. Det gælder ikke om at have noget pænt, men noget holdbart, der også nemt kan vaskes fra dag til dag.

Vandrestøvler og kraftige soller er også den rette vej at gå, så det har vi også sørget for til turen. Og om få uger går det løs. En oplevelse for livet og lidt mere end det.