Vi nærmer os den kolde tid, der har jeg altid te med, når jeg skal ud i naturen, og med et job som forstmand, så er det mange gange med til at redde mig fra at fryse. Men jeg er noget kræsen, når det gælder min te, for jeg drikker ikke hvad som helst. Det skal være noget kvalitet, for efter en del år på et gods i England, som den der passer vildt og rådgiver for godsejeren samt pleje af skoven og dens beboere, fik jeg en vane.

Den vane tog jeg med til Danmark, men det er dyrt at have en vane, som gør, at teen skal bestilles i udlandet hos et af de store tehuse.

Danske kendere

Derfor blev jeg rigtig glad, da jeg ved et tilfælse faldt over https://www.carstensens-tehandel.dk/te-the.html, hvor jeg kunne bestille min te til en rigtig god pris og slippe for de lange leveringsperioder, for de sendte det fra deres danske lager, og da jeg tog en snak med deres kundeservice, sagde de, at de sagtens kunne forsikre mig om, at kvaliteten kunne leve op til det, som jeg havde været vant til.

Jeg tog chancen og bestilte en stor portion te, og det fortrød jeg bestemt ikke, for ikke kun fik jeg min te til en god pris, det hele blev leveret så hurtigt, at jeg blev taget på sengen, da de kom og ville aflevere min pakke med te, inden jeg skulle på vagt om eftermiddagen og undervise kommende jægere i, hvordan de bedst bevæger sig gennem skoven og sikrer, de får et skud mod vildtet, som er forsvarligt. Jeg indrømmer, at de også der imponerede mig, for det var en te som fuldt levede op til det, som jeg tidligere havde fået fra udlandet, så nu er det hos dem, jeg handler min te. Hvorfor snyde sig selv, når det nu er muligt at få det til en god pris og få kvalitet og fantastisk service.