Om du er uddannet massør, eller det bare er noget, der hygges med derhjemme, bare fordi det er så rart, som det er, så skal der bruges rigeligt med olie. Fingrene skal kunne glide over hud og muskler, så det føles behageligt for begge parter. Det er her altid at foretrække at bruge en olie i en god kvalitet. En, der både dufter godt, og som også er rigtig lækker at bruge.

Jeg foretrækker abrikoskerneolie

Jeg har kastet min kærlighed på denne type af olie, for den er helt perfekt til massage, men samtidig kan den også bruges som badeolie og olie til kroppen efter badet. Selvom den er drøj i brug, så får den alligevel ben at gå på, og på den lange bane bliver det halvdyrt. Jeg vil jo gerne spare penge, hvor jeg kan.

Men det må ikke gå ud over kvaliteten, for den betyder rigtig meget for mig, også når det kommer til olier som denne. Ja som de fleste vil jeg gerne have det hele for det halve, men jeg vidste ikke, om det kunne lade sig gøre eller ej. Det er også lidt meget at satse på.

Det findes på nettet

Søg og du skal finde. Med nogle ting passer det i hvert fald, for online kan du være heldig at finde de ting, du gerne vil have, hvor det er både i den kvalitet, du sætter pris på, og til en pris, hvor alle kan være med.

For mig var det tilfældet med massageolie, som jeg nu kun køber online. Den er rigtig lækker, og den kan bruges til det hele. Det var lige det, jeg ledte efter, og her får jeg virkelig noget for pengene – ikke kun kvalitet og god pris, men også kvantitet oveni.

Det kan kun anbefales, hvis du står og mangler den slags til hjemmet.