Hvis du er en af de heldige, som har fået muligheden for at rejse til sydens sol midt i den kolde dansker vinter, er du sikkert allerede i gang med mentalt at pakke kufferten. Der er altid en del at holde styr på, når man skal ud og rejse, og man vil selvfølgelig altid sørge for at prøve at huske det hele. Men har du egentlig styr på, hvad dit flyselskab stiller af krav, når det kommer til din kuffert? Hvis det er noget, du ikke lige har tænkt, kan du læse mere om, hvordan din kuffert kan opfylde flyselskabernes krav i teksten her. 

Få styr på kravene

Noget af det første, du selvfølgelig skal have styr på, er kravene. Flyselskaberne stiller altså ofte nogle krav til, hvor stor din kuffert må være, og hvilke mål den skal have, hvis den skal med ombord. Derudover kan det også variere fra flyselskab til flyselskab, da flyene typisk ikke er ens. Derfor er du nødt til at læse op på, hvilke krav lige netop dit flyselskab stiller til din kuffert, ellers kan du risikere, at den ikke må komme med ombord. Det ville uden tvivl være en dårlig start på ferien, hvis du er nødt til at efterlade din kuffert i lufthavnen, fordi den ikke opfylder de forskellige krav. 

 

Invester i en kabinekuffert

Hvis du altid vil være helt sikker på, at din kuffert opfylder kravene, bør du overveje at investere i en kabinekuffert. En kabinekuffert er en kuffert, som er specialdesignet til netop at opfylde de forskellige flyselskabers krav, når det kommer til størrelsen. Derfor vil en kabinekuffert være en supergod løsning, og du vil ikke risikere at skulle efterlade din kuffert i lufthavnen, fordi den ikke må komme med ombord. Tag et kig på markedet og find en kabinekuffert, der vil passe godt til dig. På den måde er du altid klar til afgang.