Jeg har lært min lektie, og jeg roder ikke med blikkenslagerarbejde igen. Sidst var der vand i hele kælderen, og det eneste positive, som jeg kan sige, var, at vi fik ryddet ud i alt det, som vi havde samlet sammen siden vi flyttede ind og aldrig brugte. Men sådan så jeg ikke på det, mens vandet fossede ud. Så da jeg stod og skulle sætte en ny køkkenbordplade op, så fiksede jeg alt andet, og så overlod jeg det til de professionelle at komme og sikre, at alt det blikkenslagerrelaterede var i orden, så vi kunne bruge det igen uden at skulle have en akutudrykning af blikkenslagere, som skulle fikse det, som jeg har gjort forkert.

Den gode blikkenslager

Sidste havde vi brugt en blikkenslager på amager, og det var selvfølgelig dem, som vi skulle bruge denne gang også, for de havde dengang leveret så perfekt et stykke arbejde, de var kommet hurtigt, og det havde ikke kostet os specielt meget i forhold til, hvad de skulle lave.

Denne gang var ikke anderledes, vi havde ringet og fået et tilbud på, hvad det skulle koste, og de kom punktligt og sikrede, det hele fungerede, som det skulle, alt sammen med store smil, og deres kundeservice var som altid meget professionel og klar med en hurtig løsning på det hele.

De vil service

Fuldstændig som første gang, hvor vi brugte dem, så var der fuld service fra dem. De kom og leverede igen et førsteklasses arbejde, kvaliteten var helt i top, og prisen var helt i bund. De kom den dag, det var aftalt og det til tiden, hvilket kan være hårdt i en branche, hvor der altid er nogen, som er på jagt efter den service, som man tilbyder, og det er ofte noget, som haster meget, for vand kan ødelægge meget på ganske kort tid.