Selvom det lige nu er bidende koldt udenfor, og jeg godt ved, at der går noget tid, inden vinteren slipper sit tag i os, så er jeg allerede på udkig efter de helt rigtige sko til foråret. Jeg kommer som de fleste noget mere udendørs, når vejret bliver varmere, og derfor vil jeg gerne have sko, der er til at gå lidt længere i, end mine vinterstøvler er. Desuden har jeg så god tid til at få dem gået til, inden de skal bruges.

Flotte og elegante røde sko

Jeg kiggede rundt mange steder uden rigtig at finde noget, der tiltalte mig. Jeg er ikke så meget til alle de kendte mærker, som alle har, men samtidig vil jeg gerne have den bedste kvalitet. Noget, der ikke altid er så nemt.

Men på https://mlmodel.dk/arcopedico fandt jeg lige de sko, jeg ville have, Ikke for meget hæl, ikke for lidt, røde og med snørebånd. Jeg vidste, det var mine nye sko, og jeg tøvede ikke med at bestille dem hjem.

Jeg blev her meget imponeret over den hurtige levering, og hvis de så flotte ud på billedet, og der var en god beskrivelse af dem, så var det ingenting i forhold til at stå med dem mellem hænderne.

Kvalitet ud over det sædvanlige

Jeg havde desuden heller ikke behøvet at bestille dem så tidligt. Den fornemmelse af, at en sko er skabt til ens fødder, det var den oplevelse, jeg fik her. Jeg havde forestillet mig, at jeg skulle gå rundt med dem på hjemme i en periode, så de var klar til foråret, men det blev ikke nødvendigt.

De sad bare, som de skulle, og de var så behagelige at have på. Jeg kan godt se, at jeg skal have flere sko fra dette mærke, for det bliver ikke mere komfortabelt end disse, og så er de også flotte oveni.