Klæder skaber folk siger an, men det samme gælder bestemt også smykker og for mit vedkommende også ure. For mig er et ur noget, du kan bruge til alle lejligheder, og som kan være med til at understrege resten af garderoben eller det, du deltager i. Det er mit forlængede smykkeskrin, og skal jeg kun vælge et smykke, så vælger jeg altid et ur.

Et praktisk armbånd

Det kaldte min mor altid sit ur, og jeg forstår hende godt. Jeg har heller ikke set hverken hende eller min far uden et ur på, og de har begge to mere end et hver. Så jeg har det bestemt ikke fra fremmede, selvom vores stil nok er lidt forskellig fra hinanden.

Jeg har derfor altid været en ivrig samler af ure, fra det første lyserøde med blomster, jeg fik som barn, til nu, hvor det er de mere moderne smykkeure, der tiltaler mig. Jeg har sågar et budget bare til ure, fordi det er noget, der betyder noget for mig. Jeg har dog erfaret, at når jeg skal have et nyt ur, så skal det købes på nettet, for det kan virkelig svare sig.

Det er nu ikke en idé, jeg er kommet på selv, men noget, jeg fandt gennem blogs som http://designeruret.dk/. Her skriver andre om ure i alle afskygninger, og de anbefalede Designerure som stedet at købe sine ure online.

Fantastisk hjemmeside

Den kiggede jeg ind på, og det er en slags urelskernes paradis. Der er et rigtig stort udvalg og jeg kan bruge rigtig lang tid på at sidde og udvælge, hvilket ur, jeg gerne vil have næste gang, eller bare at vurdere, om en bestemt model er pænest i sølv eller guld. Med en blog, så kan jeg læse om andres entusiasme for ure oveni, og det er en sjov måde at lade sig inspirere på.

Det giver også et rigtig godt billede af, hvad der er moderne lige nu og her, hvilket ur, du skal vælge til hvilken lejlighed, eller bare hvad andre kigger på og efter, når de skal have et nyt ur til deres samling.

Der er også mange, der giver ure i gaver, og det synes jeg er en rigtig god idé. Måske er det måden at få sneget to lidt mere moderne ure ind hos mine forældre, for hos Designerure kan der nemt købes ure, der også vil falde i deres smag, og så er jeg samtidig helt sikker på kvaliteten.