Jeg har et rigtig gammelt køkken. Fra den gang, hvor skabene blev lavet i kraftigt træ i en god kvalitet. Heldigvis er intet af det nogensinde blevet malet, og nu har det en alder, hvor det bare er supermoderne igen. Men jeg vil gerne understrege den stil, der er i det køkken.

Det er tapet, der løser det og skaber liv

Det er ikke nok for mig bare at male det almueblåt. I stedet skulle der noget mere til, der kunne understrege, at dette rum er noget særligt, lige som alle andre rum hos mig har deres kendetegn.

Jeg fandt mange flotte farver, men det var først, da jeg så udvalget hos https://www.tapeteksperten.dk/, at jeg vidste, det var tapet, der ville gøre dette rum specielt. Det har jeg ikke fortrudt, for nu minder det endnu mere om et klassisk fransk landkøkken, og det understreger de fantastiske skabe, der er over det hele.

Det er spændende at bruge tapet, for det kan udtrykke noget på en helt anden måde, end glatte vægge kan. Det er ikke noget, jeg har arbejdet med før, hvilket kan ses i de rum, der har fået en overhaling, men det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg bruger tapet i min indretning.

Det er heller ikke dyrt

Kan du klare filt og maling, så kan du klare tapet. Tapet er desuden ikke den gammeldags og kedelige slags, du finder andre steder, for Tapeteksperten har kun moderne og smukke tapeter til alle stilarter og rum. Jeg ser frem til at finde lige det, der vil stå flot til soveværelset, og med teenagere i huset kan de måske lokkes til at bruge tapet på deres vægge også, så deres værelser ikke kommer til at være som alle andres.

Det sidste bliver en udfordring, men udvalget på Tapetekspertens hjemmeside siger, det er muligt at få det gjort.