Uret – et funktionelt smykke

For mange er et ur et smykke, der har en funktion. Der findes et ur til enhver lejlighed og enhver person; barnet, den unge pige, den voksne mand, den ældre kvinde. Selv med mobiltelefonernes indtog – som vi kigger på mange gange i døgnet – er uret stadig populært. Det er rart at kunne tjekke klokken lige der på armen og slippe for at skulle tage telefonen frem – eller med – hver eneste gang. Samtidigt kan du vise, hvem du er, og hvilken stil du har.

Man kan få digitale ure, der har fokus på, at man skal kunne se det præcise tidspunkt, helt ned i sekunder, og ure, der primært er et smykke, og hvor sekunder og minutter ikke er så tydelige. Mange går med deres ur dagligt, nogle både til hverdag og fest, andre har ure til forskellige lejligheder. Men vigtigst af alt er, at du finder et, du elsker at se på, og som passer til dig. Måske finder du ud af, at du kan lide et bestemt mærke og for eksempel kigger på alt, Festina har lavet. 

Fangels er autoriseret forhandler af ure af god kvalitet og unikt design. På https://www.fangels.dk/maerker/festina.html kan du se forskellige herre- og dameure, og du kan altid spare 10 procent ved at købe online på siden.

Fangels fører Festina ure, som er kvalitetsure med unikke designs. Mange tænker Schweiz, når de tænker på uret, og Festina blev da også grundlagt i Schweiz i 1902. Tour De France-uret er meget kendt og udkommer i nye udgaver hvert år. De har en ny ekstra kollektion i form af en relancering af det originale klassiske ur fra 1948. 

Hos Fangels får du dine ure i flot, original emballage med to års garanti og fri fragt – og du kan altid bytte i hele landet i over 300 butikker i Danmark.