Vi har opdaget, at vi har fået ubudne gæster fra dyreverdenen i vores væksthus. De æder alt, og vi kan ikke finde ud af, hvor de kommer ind, så nu skal vi have overvågning op, for det er mine dyre orkideer, de nu fem gange har ødelagt, og det er en bekostelig affære at skaffe nye hver gang.

Et enkelt kamera til eller to

Vi købte for et par år siden overvågning til huset, så jeg vidste lige, hvor jeg skulle finde det overvågning, som jeg skulle have til væksthuset, for da vi skulle bruge til huset, fandt vi http://dkkamera.dk/, hvor vi fik den bedste service og ikke kun det, nej, deres kundeservice var god til at rådgive os om, hvad vi skulle have, og de priser, de holdt sig, var meget konkurrencedygtige, uden at de gik ned på noget.

Scenariet var det samme denne gang, kundeservice var smilende og gode til at rådgive mig, så jeg fik lige det, som jeg skulle have, og der var ingen forsøg på mersalg, nej, de var meget reelle i deres vejledning, og prisen var også som sidst, vi handlede med dem, meget konkurrencedygtig.

Ren luksus

Fuldstændig som jeg havde håbet på, så gik der kun nogle få arbejdsdage, og så kunne jeg på vejen hjem fra arbejde smutte forbi vores lokale pakkecentral og hente vores indkøb, og helt som sidst havde de sendt varer i den bedste kvalitet, som var lette at sætte op, og ja vi fandt ud af, at det var en vaskebjørn, som ødelagde væksthuset, og det var godt, for den er nu fanget, og mine orkideer kan igen være i fred.

Vi er meget imponerede over, at der ikke er flere, som kender dette firma, for de er klart mange af de andre firmaer, der er på markedet, overlegne – både på service, kvalitet og på priser.