Hverken min kone eller jeg er som alle andre, og vi vidste også, at vi ikke ville have en fest, som lignede de bryllupper, som mange andre holder. Så var det bare med at finde et sted, som ville passe ind med vores tossede ideer.

Alle de steder, som vi snakkede med, virkede som om de slet ikke kunne forstå, hvad det var vi gerne ville med vores bryllup, men til alt held, så ringede vi til https://turbinehallen.dk/hvad-kan-vi/bryllup/, som vi havde fået anbefalet, og der var det som om vi lige fra første sekund var på bølgelængde, og de vidste lige hvad vi ville have.

En perfekt fest

Omgivelserne er, som min kone og jeg, anderledes og en smule rå og slet ikke som det, du finder andre steder. Det er også det eneste sted, hvor de var fleksible med, hvad menuen kunne være. Mange andre steder var det som om, der var begrænsninger på mange ting, men ikke der, hvor vi kom til at holde vores bryllup. Det hele endte med at være, som vi gerne ville have det, og prisen endte ikke med at være speciel dyr i forhold til, hvad vi fik af ikke kun service, men også af kvalitet. 

Dem, som skulle stå for at arrangere det hele for os, var yderst professionelle, og de var rigtig gode til at sikre, vi konstant vat informeret om, hvad der skete i planlægningsfasen. Derved så undgik vi sidste sekunds beslutninger. En dejlig måde at planlægge på, og det gjorde også, vi ikke var stressede på nogen måde.

Maden var helt fantastisk, en rigtig god menu, som vi selv havde sammensat, blev udført som var det en michelinrestaurant, og den generelle service, som vi fik på selve dagen, var helt klart med til at sikre, vi fik en dag, som vi aldrig vil glemme, for det er ikke mange helt perfekte dage, man får i et langt liv.